A CS-ben már csak nevetni lehet a csalókon. Akár mennyire tepernek a fejlesztők, valaki mindig átjut a védelmen. Most végre változhat a leosztás.

Tegnap újabb frissítést kapott a Counter-Strike: Global Offensive, melynek keretein belül a védelem is erősödött. Az új funkciónak köszönhetően a CS anti-cheat végre hozzáférhet a gépünk nagyobb részéhez, így alaposabb védelmet ígér a jövőben.

A CS:GO anti-cheat programja mostantól a VALORANT védelméhez hasonlóan fog működni. A fejlettebb program sokkal alaposabban és széleskörűbben vizsgálja játék közben futó programokat. Természetesen ha bármi olyat talál, mely kapcsolatba kerül a játék fájljaival és az nem hitelesített, azonnal értesítést küld a játékosnak.

A jelenlegi béta verzióban a játékosoknak még van lehetősége a fejlettebb védelem kikapcsolására, ez azonban már most ideiglenes romlást okozhat a trust factoros pontszámokban. Természetesen idővel ez visszaállítható, azonban ha nincs nyomós okunk a védelem kiiktatására, csak magunknak teszünk szívességet a használatával.

Ha szeretnétek kipróbálni a béta verziót, ide kattintva találhattok leírást a feliratkozáshoz.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×