A Summer Heat alatt ismét rengeteg lappal gazdagodunk. A Ligue 1 még nem került terítékre, és a szivárogtatók szerint Cavani lesz a befutó.

Jelenleg is tart az EA nyári eseménye, a Summer Heat. A hetek alatt több objective játékost is farmolhatunk. Jelenleg Bruno Fernandes, és Mendy lapja időigényes, míg Kubo és Ibrahimovic viszonylag rövid idő alatt összeszedhető. A szivárogtatók szerint a Ligue 1-nél Cavani kaphat speciális lapot.

Donk tegnapra várta az új lapot, viszont egyelőre csak a svéd klasszis érkezett a játékba. A kódok, amiket talált egyértelműen Cavanira utalnak, szóval az érkezéséről még nem kell letenni. Ráadásul a FUTMAS promóció alatt is kapott speciális lapot, szóval egyáltalán nem elvetendő, hogy most bekerüljön.

Ahhoz, hogy a pályán is láthassuk, mindenképp egy masszív erősítést kell kapjon. A befejező statjai kifejezetten jók, de a sebessége, rövid passzai, és Agility-Balance kombója is nagyon alacsony. Erős linket ad Neymarhoz, és Mbappéhoz is, szóval még, ha egy Meta lapot varázsolnának belőle a beépítése se lenne nehéz.  Hogy pontosan mikor jelenik meg az új lap azt még nem tudni. Lehet, hogy már a ma esti csomag tartalmazni fogja Cavani új kártyáját, de az is elképzelhető, hogy máskor kerül rá a sor.

Ti még kit látnátok viszont, felerősített statokkal? Én egy Inaki Williamst szívesen látnék.

×