Olyan hibák kerülnek most javításra a League of Legends-ben, melyekért egyes játékosok akár végleges tiltást is kaphattak korábban.

Minden májusban kezdődött, mikor kiderült, hogy Kayn őrült dolgokra képes. A dzsungeles hős W képességét érintő hiba miatt a pálya teljes területén sebezni tudta az ellenfeleit. Emiatt a Riot egy időre teljesen ki is vette őt a játékból.

Ebben a hónapban aztán újabb globális képességre derült fény. Poppy a kezdőn állva egy jól irányzott villanással olyan pozícióba kerülhet, ahonnan a Q képessége szintén az egész Summoner’s Rift-ben sebzi az ellent.

Egyes játékosok ebben az időszakban akár 14 napos tiltást is kaphattak feedelés miatt, miközben ki sem tudtak jönni a kezdőről!

Ez után a Riot Games gyorsan letiltotta a hexflash runát, a probléma csak az, hogy anélkül is működött a technika.

 

Tegnap végre átfogó megoldást talált a Riot és minden globálisan „működő” képességet javítottak, már ha minden úgy alakul ahogy tervezték. A gameplay-ért felelős Mark Yetter ugyanakkor megérte a közösséget, ha még mindig észlelhető valamilyen exploit, azt mindenképpen jelezzék valamilyen csatornán feléjük.

Duplán ciki azoknak, akik kihasználták a hibát

Mark a közösség több kérdésére is válaszolt a témában. Elmondta, hogy mindenki, akinél egyértelmű bizonyítékot találnak arra, hogy használta valamelyik exploitot, ki lesz tiltva a játékból. Nem ússzák meg a dolgot azonban azok sem, akik társultak ebben, ők is nagy eséllyel repülnek.

Ha valaki abban a szerencsétlen helyzetben van, hogy kizárták feedelés miatt, egy support ticketet kell, hogy benyújtson. Az esetét kivizsgálják, és ha jogos a panasz, mindenféle további akadály nélkül, vissza is kapja a profilját.

Ti futottatok össze olyan játékossal, aki használta a csalásokat? Akár a ti oldalatokon, akár ellenetek, sehogy nem lehet fun, ha valaki így rongálja a mérkőzéseket.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×