HenryG volt barátnője fizikális, mentális és szexuális zaklatással vádolta meg a kommentátor, ez azonban alaptalannak bizonyult.

Úgy látszik ez lesz a divat a következő években. Ha egy közismert szereplő kapcsolata véget ér, azonnal eszébe jut a volt társának, hogy milyen embertelen és tapintatlan dolgokat tett vele a volt párja.

Így járt most HenryG is, akinek a volt barátnője június 21-én pakolt ki

Kelly Jean, HenryG volt barátnője egy kép kíséretében vádolta meg volt barátját. A hölgy állítása szerint a kommentátor szexuálisan, fizikálisan és mentálisan is komolyan próbára tette őt. Természetesen ahogy az lenni szokott, a hír futótűzként terjedt szét a közösségben, a kommentátor pedig seperc alatt céltáblává vált.

Nem sokkal később a kommentátor is reagált a vádakra, mostanra pedig még tovább ment. HenryG állítása szerint semmi nem igaz abból, amit a volt barátnője mond, egyedül csak azt bánja, hogy egyáltalán kapcsolatba került Kelly-vel.

„Remélem egyszer meg tudom majd fogalmazni, hogy milyen helyrehozhatatlan sebeket ejtett rajtam ez a színfalak mögött. Sosem leszek már a régi”

Henry a posztjában aggodalmát fejezi ki afelől, hogy ezek a hamis vádak akár életekbe is kerülhetnek. Szerinte (és még sokak szerint) ideje lenne a hamisan vádaskodókat is számonkérni. A jövőben nem szabad megengedni, hogy büntetés nélkül maradjanak azok, akik megpróbálják tönkretenni mások karrierjét és megítélését.

Jelenleg Kelly Jean reakcióját várjuk, a hölgy már jelezte, hogy további bizonyítékai vannak.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×