Többek között Rod ‘Slasher’ Breslau újságíró is beszámolt róla, hogy Dr Disrespect végleges kitiltás kapott a Twitch platformjáról.

Nemrég több Twitter bejegyzésben is arról szóltak a hírek, hogy a sokak által kedvelt népszerű tartalomgyártó Dr Disrespect végleges bant kapott a Twitch platformján.

Az eset után a Twitch képviselője e-mailben nyilatkozott a Dexerto-nak.

„Minden esetben megtesszük a megfelelő lépéseket, amennyiben azt tapasztaljuk, hogy egy streamer megsérti a közösségi irányelveket vagy a szolgáltatás feltételeit. Ezek minden streamerre vonatkoznak, függetlenül attól, hogy ki mennyire népszerű, vagy mennyire van kiemelt státuszban” – írták.

Dr Disrespect egyelőre nem szólalt meg az ügyben. A streamer június 26-án kapott tiltást a Twitchtől, persze nem az első alkalommal. A streamer a platform egyik legnépszerűbb képviselője, ám néha nehezére esik betartani a szabályokat.

Kép forrása: Twitch

Miután nyilvánvaló lett, több Twitter bejegyzés született a hírről. Egyesek úgy gondolják, a ban oka a nemrégiben frissült copyright jogokkal kapcsolatos szigorítás, ami miatt több millió Twitch klipet kellett törölnie a felhasználóknak. A hónap elején több streamer is tiltást kapott amiatt, hogy jogdíjas zenét játszott a csatornáján.

Az eset után nem sokkal Dr. Disrespect felesége, „Mrs Assassin” az Instagramon reagált a dologra, Megköszönte a rajongók „szeretetét” és „támogatását”. Szakértők szerint a streamer felfüggesztése végleges.

Kép forrása: Twitter

A Twitch nemrég még egy Twitter üzenetben jelezte, hogy az előfizetők számára visszatérítést biztosítanak, a csatorna hangulatjelei pedig eltávolításra kerülnek.

Dr Disrespect jelenleg több mint 4 millió követővel büszkélkedhet, és több mint 50 ezer nézőt vonzott be minden alkalommal, amikor élőben közvetített.

UPDATE:

Maga a streamer is megszólalt egy nap hallgatás után, egyelőre fogalma sincs, miért kapta a bant.

 

Továbbra sem lehet tudni tehát, hogy miért bannolták a streamert. Teóriák vannak, de biztos infó nincs. Szerinted?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×