Ismert Call of Duty playerek szerint valamiért a lobby-képernyőn túlmelegszik a PS4. Ez komoly problémákat is okozhat a konzol számára.

Természetesen a rengeteg ismert Call of Duty player mellett én magam is igazolni tudom a fenti állítást. Call of Duty Warzone-t én magam PS4-en szoktam játszani, billentyűzettel és egérrel. Ahogy sokan mások, én is észrevettem már, hogy a főképernyőn jóval hangosabb a PS4 Pro, mint a játékmenet közben.

Szó szerint a lobby-képernyőnél olyan hangosan fúj a gép, hogy a füles ellenére is hallom, hogy valamilyen vihar alakult ki a szobában.

Nemrég több Modern Warfare és Warzone játékos számolt be hasonlóról. A népszerű játék felhasználói ugyanis észrevették, hogy a lobby komoly problémákat okoz a gép számára. Persze aki PS4-en játszik, annak talán ez nem új, de a kérdés azután lett beszédtéma, hogy a CoD profi, Dillon ‘Attach’ Price egy videót osztott meg róla. Íme:

Természetesen a jelenséget többen megerősítették: nem egyedi problémáról van szó.

„Az utóbbi időben ezt tapasztalom. Olyan, mintha egy repülőgép zúgna mellettem, amikor a lobbyban várok” – írta Attach.

Alapvetően a hanggal nem is lenne probléma, ha a túlmelegedés egyes PS4 konzoloknál nem okozna hirtelen leállást. Egyesek arról számoltak be, hogy a lobbyban történő várakozás után a gép egyszerűen kikapcsol.

Sokan azt feltételezik, hogy problémát a háttérben látható, gyalogló karaktermodellek okozhatják. Eddig az Infinity Ward nem reagált a problémára, annak ellenére, hogy sok Twitter bejegyzés most erről szól. Jelenleg tehát azt sem lehet tudni, hogy a probléma javítható-e.

Te is tapasztaltál már hasonlót a PS4 konzolodon?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×