A 48 órás Streamathon keretein belül már a League of Legends-en keresztül kampányolt a COVID-19 megfékezéséért a Riot, most játékon belül is megteszik ezt.

Érdekes, ámde legalább ennyire fontos kampány indult a League of Legends-en belül. A Social Impact Fund részére felajánlottak minden bevételt, amit a Nurse Akali, Kennen M.D., valamint a Surgeon Shen skinek generálnak. Természetesen ez a skinekhez tartozó chromákat is érinti, valamint az új, speciális tartalmakat.

 

Természetesen nem csupán a régi tartalmakkal szeretnék adakozásra bírni a közösséget, egy teljesen új tartalomcsomagot is készítettek az ügy érdekében. Ez nem más, mint a Megadonor Bundle, aminek minden egyes százaléka az adományalapban fog kikötni.

Megadonor Bundle – 5620 RP – Riot Games

A Megadonor csomagba 3 hőst, 3 skint, 3 chromát, 5 ikont és egy Emote-ot csomagoltak a fejlesztők.

Annak érdekében, hogy ne a 2011-es textúrákat akarják újrahasznosítani, mindhárom skin VFX frissítésen esett át az előtt, hogy a kampány részeivé váltak.

VFX frissítések – Riot Games

A Play Safe Together küldetésnek köszönhetően pedig egy ingyenes Hextech ládát és kulcsot szerezhetünk magunkak, ezért pedig nem kell mást tennünk, mint lejátszani 5 mérkőzést.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×