Nincs megállás a Riot Games-nél. A League of Legends fejlesztői éjt nappallá téve dolgoznak a játékon, újabb öt karakter módosítását vázolták fel.

Ugyan még alig futott be az éles szerverekre a 10.13, a Riot Games már a következő cikluson dolgozik. Már azt is tudjuk, hogy milyen skinekkel fognak elárasztani minket a jövőben, többek között Kog’maw, Kennen és Zoe is új tartalmakra számíthat.

Egy kisebb hiba okán kikerült a PBE-re tegnap egy tooltip, ami egy meglepő Karthus módosítást jelzett. A Riot ugyan igyekezett menteni a menthetőt, ugyanis a W módosításának leírása még csak házon belül kellett volna megjelenjen. A PBE-n ugyanis nem úgy működött a hős, ahogy azt a képességleírása sugallta volna.

De természetesen az internet népe előtt nincsenek titkok, azonnal kitudódott minden, így mára Riot Scruffy inkább egy hivatalos posztban közölte a várható játékmenet-változásokat.

 

Jelenleg öt olyan karakter van, ami fókuszba került a vállalatnál.

Swain, Skarner, Tahm Kench, Pyke és Karthus is nagyító alatt van, mindet egy határozott irányba szeretnék elterelni. Pyke esetében a támogató képességét növelnék úgy, hogy közben ne erősödjön a Solo Lane verziója.

Karthus-t nemes egyszerűséggel korszerűsíteni tervezik, hogy később könnyebben tudják finomhangolni. Swain sem feltétlenül hozza azt, amit a VGU-ja megjelenésekor a fejlesztők elképzeltek.

Skarner nevére lehetséges, hogy többen már nem is emlékeznek, holott létező hős. Ezen változtatna a Riot, bizonyos karaktertípusok ellen kifejezetten jó választássá akarják tenni.

Tahm Kench egy jó karakter, viszont az vele a probléma, hogy inkább csap a profik körében működik. Ezen oldana egy kicsit a fejlesztőcsapat, hogy a Solo Queue meccseken is értelmes választás lehessen.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×