Nincs megállás a Riot Games-nél. A League of Legends fejlesztői éjt nappallá téve dolgoznak a játékon, újabb öt karakter módosítását vázolták fel.

Ugyan még alig futott be az éles szerverekre a 10.13, a Riot Games már a következő cikluson dolgozik. Már azt is tudjuk, hogy milyen skinekkel fognak elárasztani minket a jövőben, többek között Kog’maw, Kennen és Zoe is új tartalmakra számíthat.

Egy kisebb hiba okán kikerült a PBE-re tegnap egy tooltip, ami egy meglepő Karthus módosítást jelzett. A Riot ugyan igyekezett menteni a menthetőt, ugyanis a W módosításának leírása még csak házon belül kellett volna megjelenjen. A PBE-n ugyanis nem úgy működött a hős, ahogy azt a képességleírása sugallta volna.

De természetesen az internet népe előtt nincsenek titkok, azonnal kitudódott minden, így mára Riot Scruffy inkább egy hivatalos posztban közölte a várható játékmenet-változásokat.

 

Jelenleg öt olyan karakter van, ami fókuszba került a vállalatnál.

Swain, Skarner, Tahm Kench, Pyke és Karthus is nagyító alatt van, mindet egy határozott irányba szeretnék elterelni. Pyke esetében a támogató képességét növelnék úgy, hogy közben ne erősödjön a Solo Lane verziója.

Karthus-t nemes egyszerűséggel korszerűsíteni tervezik, hogy később könnyebben tudják finomhangolni. Swain sem feltétlenül hozza azt, amit a VGU-ja megjelenésekor a fejlesztők elképzeltek.

Skarner nevére lehetséges, hogy többen már nem is emlékeznek, holott létező hős. Ezen változtatna a Riot, bizonyos karaktertípusok ellen kifejezetten jó választássá akarják tenni.

Tahm Kench egy jó karakter, viszont az vele a probléma, hogy inkább csap a profik körében működik. Ezen oldana egy kicsit a fejlesztőcsapat, hogy a Solo Queue meccseken is értelmes választás lehessen.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×