Az elején túlságosan buták voltak, most pedig az egész a visszájára fordult. A PUBG botjai már meccseket is nyernek, egyre élvezetesebb tőlük a játék.

Néhány héttel ezelőtt a legnagyobb problémánk az volt a botokkal, hogy nevetségesen sokan vannak, miközben kvázi semmit nem adnak hozzá a játékélményhez. A PUBG Corp. már akkor is pedzegette, hogy egyébként készül egy erősebb típusú mesterséges intelligenciájú bot, az azonban még túl erős ahhoz, hogy bekerüljön.

Azóta szerencsére sikerült -legalább is elvileg- optimalizálni, így bekerülhetett a játékba

Mármint gondolták ezt a fejlesztők, ugyanis a játékon belül egészen más a látott kép. Bizony a csendben debütált szuper-botok telibe lecsalják a játékosokat, wallhack és minden pörög náluk.

BREAKING NEWS: Bot Wins Game of PUBG, Deletes Vinsidious in Final 1v1! from PUBATTLEGROUNDS

A fentebbi videóban jól látszik, hogy bizony az első győzelmüket is megszerezték a botok. Nem is izgulta túl az AI, gyors heal után szépen letúrta az utolsó életben lévő játékost.

A PUBG Corp. döntései közül már magában a botok bevezetése is erősen megkérdőjelezhető. Amióta bekerültek, sokszor akár a meccsek felét is így tölti fel a rendszer. Amióta a terminátorok is bejöttek pedig még élvezhetetlenebb a játék.

Szerintetek mi lenne a helyes döntés? Bent hagyni mindkét AI-t, vagy egyszerűen csak visszaadni az igazi játékosoknak a PUBG-t?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×