Vajon a PUBG a Jesus Simulator babérjaira tör?

Lehet a PUBG-t szeretni vagy utálni, az viszont vitathatatlan, hogy olyankor meglehetősen mókás alkalmakat szül egy-egy helyzet. Épp ezért függött rá annyi streamer annak idején a játékra. Ezúttal egy meglehetősen érdekes szituációt kaptak lencsevégre chocoTacóék, amivel (szerencsére) nem túl gyakran találkozik az ember. Egy duo meccsen mozgalmas időket élt meg a streamer, amikor is a földre kerülve társa épphogy megúszta a csatát. Ekkor viszont az említett társ trollkodva, csak pár pillanatra kezdte el healelni társa,

majd choco hirtelen felpattant a földről úgy, hogy minimum 9 másodperc volt még hátra a teljes folyamatból .

A kommentekben érkezett pár megfejtés. Valószínűleg nem az “I Am Jesus Christ” játékból vették az ötletet a PUBG Corp. munkatársai. És vélhetően nem is egy csodatévő csapattársról beszélünk. Valószínűbb, hogy a laggos szervernek köszönhetjük a fentebb látottakat. Ennek megfelelően szerencsére ritkán reprodukálható a hiba.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×