A Steam Summer Sale újdonságaival igazán egyedivé varázsolhatod a profilodat és megmutathatod, hogy mekkora CS játékos is vagy valójában.

Ahogy minden évben, idén sem marad el a Steam nagy nyári vására, azaz a Summer Sale. Az esemény keretén belül alkalmunk van szuper akciókra lecsapni és további közösségi eseményeken részt venni.

Az idei Summer Sale témája a nagy utazás, a CS játékosoknak azonban más okuk is van az örömre

Bár a Summer Sale idén is pontgyűjtős és feladat teljesítős, más okunk is van izgatottnak lenni. Már korábban is volt alkalmunk bizonyos, időkorlátos profildíszítésre bizonyos Steames esemény alatt, most azonban következő szintre lép a technika.

A fentebbi képen látható minden játékon kívüli cucc, mellyel jobban kimutathatjuk, hogy mennyire is szeretjük a CS-t. Az új holmikkal egészen őrületes dolgokat csinálhatunk, érdemes vetni például egy pillantást erre a profilra, sosem lehetett még Steam oldal ennyire látványos.

További jó hír, hogy ezek végre végleg megmaradhatnak, bár a leírásban csak az inventory-ra hivatkoznak, tehát lehet, hogy csak eseményen idején flexelhetünk a profilunk díszítőelemeivel.

Nektek milyen most a Steam profilotok? Jöhetnek a képek kommentben!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×