Egy Call of Duty: Modern Warfare glitch lehetővé teszi, hogy harmadik személyű nézetben játszunk. Még sosem volt ilyen menő a TPP.

Egyetértek alapvetően azokkal, akik szerint egy jó shooter akkor az igazi, hogyha FPP módban játsszuk, vagyis magyarul belső személyű nézetben. Ez különösen igaz a Call of Duty játékokra, hiszen ez a sorozat sajátossága. Igen, tudom, hogy volt olyan rész, ami kivétel, de értitek.

Néha azonban érdekes megnézni azt, hogy milyen is lenne a játék, ha lehetőség lenne TPP módban játszani. Egy hibának köszönhetően ezt most megnézhetjük.

A Reddit videó feltöltője, Oppiko szerint egy új hiba a játékban lehetővé teszi a külső nézetet a Modern Warfare játékmódjaiban.

 

[MW] i bugged out modern warfare and got stuck in third person, would you want to game mode like this? from r/modernwarfare

Bár korábban volt néhány Call of Duty cím, ami lehetővé tette a TPP-t, de a Modern Warfare-ben ez nem lehetséges. Legalábbis glitch nélkül nem. Ráadásul erre volt már példa korábban.

Accidental 3rd person gameplay from survival mode from r/modernwarfare

Jelen pillanatban nem lehet tudni, hogy mi okozza ezt a hibát. Ha az Infinity Ward alapvetően nem tervez TPP módot, akkor valószínűleg hamarosan javítják.

 

Neked hogy tetszene így a játék?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×