Rengeteg nagyon jól kinéző cucchoz juthatunk, ha megvesszük a hírek szerint nemsokára érkező, új Fortnite bundle-t a játékon belüli üzletből.

Hatalmas adag skin szivárgott ki, mikor az Epic Games élesítette a Fortnite-ban a Season 3-mas tartalmakat. Természetesen ezekről csak az adatbányászok szereztek tudomást, ők azonban gyorsan a közösség kezére adták az új infókat.

Természetesen a fejlesztők nem fognak mindent azonnal piacra dobni, előre megvárják, hogy a lehető legtöbben megvegyék a Battle Pass-t. Ha már ezzel megvannak, jöhetnek a bolti tartalmak egy kis extra V-Bucks költés reményében.

A méltán népszerű FireMonkey nevű Fortnite adatbányász számolt be róla, hogy nemsokára őrült jól kinéző Ghost bundle érkezhet a Fortnite-ba.

A csomagban érkező Chaos Agent, Hush és Wildcard kinézet nem választható forma lesz a korábbi skinhez még azoknak sem, akiknek már van valamilyen más verziójuk ezekre a karakterekre.

Arról még nincs információ, hogy mikor is érkezhetnek pontosan az ingame üzletbe az új tartalmak, de egy biztos: mikor megérkezik, hatalmas siker lesz!

Nektek melyik karakter Ghost formája tetszik a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×