Rengeteg nagyon jól kinéző cucchoz juthatunk, ha megvesszük a hírek szerint nemsokára érkező, új Fortnite bundle-t a játékon belüli üzletből.

Hatalmas adag skin szivárgott ki, mikor az Epic Games élesítette a Fortnite-ban a Season 3-mas tartalmakat. Természetesen ezekről csak az adatbányászok szereztek tudomást, ők azonban gyorsan a közösség kezére adták az új infókat.

Természetesen a fejlesztők nem fognak mindent azonnal piacra dobni, előre megvárják, hogy a lehető legtöbben megvegyék a Battle Pass-t. Ha már ezzel megvannak, jöhetnek a bolti tartalmak egy kis extra V-Bucks költés reményében.

A méltán népszerű FireMonkey nevű Fortnite adatbányász számolt be róla, hogy nemsokára őrült jól kinéző Ghost bundle érkezhet a Fortnite-ba.

A csomagban érkező Chaos Agent, Hush és Wildcard kinézet nem választható forma lesz a korábbi skinhez még azoknak sem, akiknek már van valamilyen más verziójuk ezekre a karakterekre.

Arról még nincs információ, hogy mikor is érkezhetnek pontosan az ingame üzletbe az új tartalmak, de egy biztos: mikor megérkezik, hatalmas siker lesz!

Nektek melyik karakter Ghost formája tetszik a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×