Hamarosan érkezik a végleges verzióba.

Korábban több alkalommal írtunk már a PUBG Mobile legújabb pályájáról, amit idáig Fourex néven ismerhettünk. Ez viszont csupán egy munkacím volt, a Tencent ugyanis előállt már pár promóképpel és egy interjút is adtak az új pályának hála.

Itt kifejtették, hogy végül Livik névre keresztelték az új pályát és itt lesznek a legrövidebb meccsek a játék életében.  Ugyanis direkt egy kis, ám változatos pályát szerettek volna készíteni, amiben megtalálható minden, amiért a PUBG-t annyira szeretjük. Viszont 10-15 perc alatt le tudunk nyomni egy egész meccset, ami jól jön, ha mondjuk csak egy ebédszünetünk van a gamelésre.

Már megvannak a végleges térkép jelölések is, viszont a megjelenési dátumot sajnos nem kötötték az orrunkra. Feltehetőleg a következő frissítések valamelyikével érkezik Livik, amit a béta kliensben már kipróbálhattak a kíváncsibb játékosok.

Az új pálya debütálása remélhetőleg 1-2 héten belül várható, de hivatalos dátum híján marad a bizonytalan várakozás…

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

 

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×