Nem sikerült túl jól Firminho megerősített kártyája. Hiába az 5 csillagos gyengébbik láb, a brazil így is csak egy átlagos lap, nem éri meg megcsinálni.

Tegnap a Chelsea 2-1-es arányban győzte le a Manchester City-t, ezzel pedig már matematikailag is biztos a Liverpool bajnoki címe. Röpke 30 év után sikerült ez a klubnak, melyben Firmino is farkasszerepet vállalt.

Az EA egy szavazás keretén belül lehetőséget adott a FIFA játékosoknak, hogy válasszanak, ki kapjon 5 csillagos gyengébbik láb erősítést a Summer Heat esemény alatt. A közösség végül a brazil középpályást választotta, de a játékos minden eredménye ellenére, a lap cseppet sem lett érdemes.

Forrás: Reddit

Sajnos Firmino lapja minden szempontból csak egy átlagos kártya, egyedül az 5 csillagos gyengébbik láb, ami említésre méltó. Ennek ellenére sajnos 3 csapatot is be kell hozzá áldoznunk, mely egy igazi lopássá teszi az új objective-et.

Card

Card

Card

Card

Ehelyett a lap helyett érdemes Bruno Fernandes-en elgondolkodni, aki csak skill-ben és WF-ben marad alul, cserébe jelentősen könnyebben elérhető, mint Firmino új lapja.

A fejléc forrása a YouTube.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×