Nem sikerült túl jól Firminho megerősített kártyája. Hiába az 5 csillagos gyengébbik láb, a brazil így is csak egy átlagos lap, nem éri meg megcsinálni.

Tegnap a Chelsea 2-1-es arányban győzte le a Manchester City-t, ezzel pedig már matematikailag is biztos a Liverpool bajnoki címe. Röpke 30 év után sikerült ez a klubnak, melyben Firmino is farkasszerepet vállalt.

Az EA egy szavazás keretén belül lehetőséget adott a FIFA játékosoknak, hogy válasszanak, ki kapjon 5 csillagos gyengébbik láb erősítést a Summer Heat esemény alatt. A közösség végül a brazil középpályást választotta, de a játékos minden eredménye ellenére, a lap cseppet sem lett érdemes.

Forrás: Reddit

Sajnos Firmino lapja minden szempontból csak egy átlagos kártya, egyedül az 5 csillagos gyengébbik láb, ami említésre méltó. Ennek ellenére sajnos 3 csapatot is be kell hozzá áldoznunk, mely egy igazi lopássá teszi az új objective-et.

Card

Card

Card

Card

Ehelyett a lap helyett érdemes Bruno Fernandes-en elgondolkodni, aki csak skill-ben és WF-ben marad alul, cserébe jelentősen könnyebben elérhető, mint Firmino új lapja.

A fejléc forrása a YouTube.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×