Bár a Cyberpunk 2077 még meg sem jelent, a Netflix máris lecsapott a hype-ra, így a játék alapján anime-sorozat készül. Japánok készítik.

A CD Projekt RED nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy egy különálló anime-sorozatot készítenek a Cyberpunk 2077 világán belül. A Cyberpunk Edgerunners a japán Tigger stúdió és a CD Projekt RED együttműködésének köszönhető.

A sorozat szintén Night City-ben játszódik majd, ám olyan karakterekre és történetre fókuszál, ami nem jelenik meg a novemberben induló videojátékban.

A tervek szerint a sorozat 2022-ben indul a Netflix kínálatában.

Kép forrása: Trigger

Aki nem tudná, a Trigger stúdiónak számos jól ismert animét köszönhetünk, az alkotók táborában pedig olyan nevek jelennek meg, akik garantálják a minőséget. Csak néhány példa:

  • Hiroyuki Imaishi – Tengen Toppa Gurren Lagann, Kill la Kill, Promea – Rendező
  • Masahiko Otsuka – Tengen Toppa Gurren Lagann, Promea
  • You Yoshinari – Little Witch Academia, BNA Bee N
  • Yuto Kaneko – Little Witch Academia, Kill la Kill

Ráadásul a Cyberpunk Edgerunners alkotásába beszáll Akira Yamaoka videojáték-zeneszerző is, aki a Silent Hill zenéjéről ismert.

 

A sorozat egyébként egy 10 epizódból álló spin-off sorozat lesz, amely „egy fiú történetét meséli el, aki törvényen kívüli zsoldossá válik. A Netflix 2022-ben tervezi megjelentetni a címet.

Te nézni fogod a Cyberpunk 2077 animét?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×