Bár a Cyberpunk 2077 még meg sem jelent, a Netflix máris lecsapott a hype-ra, így a játék alapján anime-sorozat készül. Japánok készítik.

A CD Projekt RED nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy egy különálló anime-sorozatot készítenek a Cyberpunk 2077 világán belül. A Cyberpunk Edgerunners a japán Tigger stúdió és a CD Projekt RED együttműködésének köszönhető.

A sorozat szintén Night City-ben játszódik majd, ám olyan karakterekre és történetre fókuszál, ami nem jelenik meg a novemberben induló videojátékban.

A tervek szerint a sorozat 2022-ben indul a Netflix kínálatában.

Kép forrása: Trigger

Aki nem tudná, a Trigger stúdiónak számos jól ismert animét köszönhetünk, az alkotók táborában pedig olyan nevek jelennek meg, akik garantálják a minőséget. Csak néhány példa:

  • Hiroyuki Imaishi – Tengen Toppa Gurren Lagann, Kill la Kill, Promea – Rendező
  • Masahiko Otsuka – Tengen Toppa Gurren Lagann, Promea
  • You Yoshinari – Little Witch Academia, BNA Bee N
  • Yuto Kaneko – Little Witch Academia, Kill la Kill

Ráadásul a Cyberpunk Edgerunners alkotásába beszáll Akira Yamaoka videojáték-zeneszerző is, aki a Silent Hill zenéjéről ismert.

 

A sorozat egyébként egy 10 epizódból álló spin-off sorozat lesz, amely „egy fiú történetét meséli el, aki törvényen kívüli zsoldossá válik. A Netflix 2022-ben tervezi megjelentetni a címet.

Te nézni fogod a Cyberpunk 2077 animét?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×