Ha esetleg kimaradt volna a CD Projekt Red legújabb bemutatója.

Még mind a mai napig nehezen tudjuk csak megemészteni, hogy a Cyberpunk 2077-et egészen novemberig tolta a CD Projekt Red. Persze tudjuk mind, hogy a jó munkához idő kell, viszont már tűkön ülve várjuk a megjelenést, hiszen nem egy mindennapi játékról van szó. A tegnap tartott prezentáción ismét belekóstolhattunk egy kicsit a Cyberpunk világába, persze még mindig csak távolról szemlélhetjük az eseményeket, viszont vadiúj snitteket kaptunk, ami csak tovább növeli a hype feelinget.

 

Ezúttal már valószínűleg a végleges grafikát láthattuk, ám egy-két Ray Tracing effekt ki volt kapcsolva a fejlesztők elmondása alapján, de ezzel szerencsére nem vesztettünk túl sokat. A látványvilág még mindig lehengerlő, ezúttal pedig a rablások világába kalauzolt el bennünket a CDPR, az már most jól látszik, hogy a játékban nem 20 IQ-s NPC-kkel leszünk körbevéve, épp ezért is érdemes lesz figyelni minden mozdulatunkra vagy adott esetben csúnya véget érhet a történet.

 

Ezen felül megérkezett a végleges trailer is, ahol 2 percbe annyi akciót sűrítenek össze, hogy a Feláldozhatóak rendezője is megirigyelné. Ebben a játékban minden lesz, amire egy gamer vágyhat: szex, szerelem, akció, fegyverek, mészárlás, autók, szerelés, kifinomult interakciók és jó beszélgetések. Mi kell még?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×