Hibázott a Riot Games. Idő előtt került ki a League of Legends tesztszerverére egy Karthus módosítás, amit csak házon belül akartak tesztelni.

A League of Legends esetében nincs szükség adatbányászokra, ugyanis a Riot Games egy teljes szervert használ arra, hogy az új tartalmakat letesztelje. Mindezt publikusan teszik, s ami a PBE előtt történik, az belsős hálózaton folyik, vagyis a leakerek nem juthatnak hozzá. Néha viszont porszem kerül a gépezetbe, s a fejlesztők saját magukat buktatják le egy-egy kisebb hibával.

Ez történt a legújabb PBE ciklus során is, amikor egy olyan Karthus tooltip jelent meg a tesztszerveren, aminek még házon belül kellett volna maradnia.

A fejlesztők igyekeznek Karthus-t a lehető leghasznosabb pozícióba tessékelni, ami bizonyos esetekben azt eredményezi, hogy a már meglévő képességeit alakítgatják. Jelenleg a W képessége lassítja a rajta áthaladókat, ám ez a jövőben drasztikusan megváltozhat.

Egészen pontosan erősebbé válhat, ugyanis a kiszivárgott tooltip szerint nemcsak lassíthat, hanem Groundolhat is. Ha nem lenne ismerős ez az effekt, Cassiopeia Miasma (szintén W) képessége is tudja ezt például. Aki Grounded effektet kap, az nem használhat képességeket, dash-t, vagy blinket. Mondhatjuk azt is, hogy egy erősebb Silence.

Comment
by from discussion
inkarthusmains

 

Riot Phlox Redditen tisztázta a helyzetet, a tooltipen olvasható módosításokat még nem implementálták a tesztszerverre, csupán a szöveg került idő előtt a PBE-re. Jelenleg házon belül tesztelik a változtatást, s ha egészségesnek tűnik, akkor a szélesebb körű tesztelésbe is belefognak.

Sokan örültek a szóban forgó újításnak, ám könnyen lehet, hogy sosem jelenik majd meg.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×