Az Epic Games új szintre emeli a Party Royale-t. A közösségi térként funkcionáló játékmódban a hétvégén Christopher Nolan filmeket fognak vetíteni.

Az előző Fortnite szezonban rendhagyó játékmóddal bővítette a játékot az Epic Games. Létrehozták a Party Royale-t, ami technikailag egy közösségi tér, Fortnite játékosoknak. Itt nem az a cél, hogy eltegyük a másikat láb alól, vagy hogy begyűjtsük a 32. Victory Royale-unk, hanem az, hogy jól érezzük magunkat. Erre számtalan lehetőségünk van, s ezeknek a lehetőségeknek a tárháza csak nő, s csak nő.

A COVID-19 okozta globális karantén rendesen megszédítette a világot. A nyári fesztiválok sorra maradnak el, de nincsenek biztonságban a kisebb rendezvények sem. Magyarországon hamarosan újranyitnak a mozik, de ez csak a régiónkban működik, vannak helyek, ahol még mindig szorosan fogják az embereket.

Itt találod a Party Royale nagy kivetítőjét

Az Epic ezen a depresszív bezártságon javítva úgy döntött, hogy a Party Royale lesz az a platform, ami egy kicsit enyhít majd mindezen. Élő online koncertek és filmvetítések színtere lett.

Mint kiderült, a héten egy igazi moziestet hoz el a közösségnek a kiadó, Young Thug, Diplo és Noah Cyrus koncertjei mellett Christopher Nolan filmeket nézhet majd a közösség.

Az észak-amerikai szervereken az Inception (Eredet) című filmet tekinthetik meg az érdeklődők, míg az európaiak – Egyesült Királyság – a The Prestige (A tökéletes trükk) című Nolan alkotást láthatják majd a kivetítőn.

Ezek alapján nagy valószínűséggel mi, magyar játékosok a második csoportba tartozunk, vagyis A tökéletes trükköt nézhetjük majd végig angol nyelven, Hugh Jackman és Christian Bale főszereplésével. De egyelőre az a lehetőség is játszik, hogy Magyarország teljesen kimarad az egészből. Az esemény weboldalán ugyanis hazánkat még nem lehet kiválasztani a listából. Szürkén jelenik meg a felsorolásban, nem is kattintható. Elképzelhető, hogy egy későbbi időpontban majd aktiválják, de egyelőre nem tudni, ez mivel jár majd.

Az első vetítés péntek este 18 órakor kezdődik.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×