Ha sikeres lett volna, a Warcraft filmtrilógiává nőtte volna ki magát. A rendező most lerántotta a leplet a teljes történetről.

Sajnos az a helyzet, hogy bármennyire is várták a rajongók, és bármilyen terve is volt az alkotóknak, a Warcraft mozi megbukott az Egyesült Államokban. A Blizzard egyébként sikeres fantasy világán alapuló történet az orkokról szólt, akik egy varázslatnak köszönhetően jutnak át Azeroth világába.

A Warcraft mozi egyébként világszinten 439 millió dollárt hozott, az USA-ban viszont csak 47 milliót, ami szétmorzsolta a folytatás lehetőségét. De mi történt még volna a további két részben? Érdekes kérdés, igaz?

Nos, ezt már maga a rendező, Duncan Jones árulta el, ráadásul Twitteren.

Figyelem, spoiler-veszély!

A második részben Thrall került volna a főszerepbe, még fiatal ork-rabszolgaként a Blackmoore gladiátortáborban. Itt találkozik és köt barátságot egy Taurennel, aki elmondja neki, hogy egy másik földről jött, ahonnan az emberek származnak. A Tauren elmondja neki, hogy ott találhat magának új otthont és szövetségeseket.

A harmadik részben az orkok felszabadítását nézhettük volna végig, egyészen Ogrimmar megalapításáig.

„Alapvetően a trilógia Durotan ígéretének megvalósulásáról szólt volna, amely új otthont biztosít népének” – mondta Jones.

Egyelőre úgy tűnik nincs rá esély, hogy a filmek valaha is elkészülnek.

https://www.facebook.com/groups/warcraft3hungary/

×