Ha sikeres lett volna, a Warcraft filmtrilógiává nőtte volna ki magát. A rendező most lerántotta a leplet a teljes történetről.

Sajnos az a helyzet, hogy bármennyire is várták a rajongók, és bármilyen terve is volt az alkotóknak, a Warcraft mozi megbukott az Egyesült Államokban. A Blizzard egyébként sikeres fantasy világán alapuló történet az orkokról szólt, akik egy varázslatnak köszönhetően jutnak át Azeroth világába.

A Warcraft mozi egyébként világszinten 439 millió dollárt hozott, az USA-ban viszont csak 47 milliót, ami szétmorzsolta a folytatás lehetőségét. De mi történt még volna a további két részben? Érdekes kérdés, igaz?

Nos, ezt már maga a rendező, Duncan Jones árulta el, ráadásul Twitteren.

Figyelem, spoiler-veszély!

A második részben Thrall került volna a főszerepbe, még fiatal ork-rabszolgaként a Blackmoore gladiátortáborban. Itt találkozik és köt barátságot egy Taurennel, aki elmondja neki, hogy egy másik földről jött, ahonnan az emberek származnak. A Tauren elmondja neki, hogy ott találhat magának új otthont és szövetségeseket.

A harmadik részben az orkok felszabadítását nézhettük volna végig, egyészen Ogrimmar megalapításáig.

“Alapvetően a trilógia Durotan ígéretének megvalósulásáról szólt volna, amely új otthont biztosít népének” – mondta Jones.

Egyelőre úgy tűnik nincs rá esély, hogy a filmek valaha is elkészülnek.

https://www.facebook.com/groups/warcraft3hungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×