Temérdek új skinnel bővült a League of Legends PBE szervere. Már a Pool Party ciklus is el volt látva jóval, de most rákapcsoltak a fejlesztők.

Megérkezett a League of Legends legújabb frissítése az éles szerverekre, ami egy kis nyarat hozott az esős hétköznapokba. Befutottak a legújabb Pool Party skinek, valamint némi egyensúly-változtatást is eszközöltek a fejlesztők.

 

Természetesen ez azt jelenti, hogy a PBE ciklusnak is új köntösbe kellett bújni, elvégre a tesztszerveren mindig egy lépéssel előrébb jár a játék. Mint kiderült, a 10.14-et a Riot elárasztja majd skinekkel, jönnek az Arcanist tartalmak, pár Infernal elem és Conqueror Nautilus is ebben a csomagban fog napvilágot látni.

Infernal család

Ez talán a játék egyik legrégebb óta folyó tematikája, amibe ezúttal három új karakter is becsatlakozik. Karthus, Kennen és Vel’Koz kap majd lángra a 10.14-ben. Utóbbit a közösség kicsit elcsépeltnek gondolja, legalábbis több a negatív komment Vel’kozt illetően, ám a Karthus és Kennen játékosok örülhetnek a vérfrissítésnek.

Az Arcanist csapat

A varázslatok világába kalauzol minket az Arcanist tematika. Zoe verziója Prestige kiadást is kap, ám meglepő módon mellé nem másik két Mage karakter, hanem Kog’Maw és Shaco csatlakozott.

Conqueror Nautilus-ról a héten már cikkeztünk egyszer, az ő esete speciális, ugyanis az eladásaiból profi csapatok is részesedést kapnak majd. A teljes bevétel 25%-át fogják a tavaszi idény bajnokai között szétosztani.

Mivel még ki sem hűlt a 10.13 az éles szervereken, a fent listázott tartalmakat legkorábban két hét múlva láthatjuk kliensünkben.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×