Fortnite

Három zseniális Easter Egg a Fortnite Ch. 2 Season 3-ből

Úgy kellett már az új szezon megjelenése, mint éhező embernek egy falat kenyér. A játékosok hetek óta unták már a berozsdásodott Season 2 játékmenetet, változásra volt szükség. A Fortnite mindig is azért tudott a legjobbak között maradni, mert kiváló ütemben váltották egymást az újabbnál újabb szezonok. Heti rendszerességgel változott a pálya, s folyamatosan frissültek a tartalmak.

Sajnos a fejlesztőcsapat belefásult ebbe a rendszerbe, s körülbelül egy évvel ezelőtt végérvényesen lassítottak a munkameneten. Ez a Chapter 2 időszakára odáig fajult, hogy már a végtelenségig húzták a szezonokat. A játék történetének leghosszabb szezonja a Chapter 2 Season 1 lett, míg a második leghosszabb a Chapter 2 Season 2. Egy pörgős tartalomfolyamhoz szokott közösség számára ez a pokollal volt egyenértékű.

Szerencsére kibírtuk a harmadik szezon megjelenéséig, ami hozott bőven annyi újítást, hogy még mind a mai napig tudunk újdonságokat felfedezni a szigeten. A fejlesztők is szórakoztak egy kicsit a játékelemekkel, temérdek Easter Egget pakoltak az új pályára.

A legtöbbet fel is kutattuk, íme a három kedvencünk:

Midas széke

A második szezon kulcsfontosságú szereplőjét, Midas-t meglehetősen egyszerűen tüntették el a Fortnite történetéből. Az új szezon beharangozójában nemes egyszerűséggel megette egy cápa.

De ez nem jelenti azt, hogy nyoma sem maradt a karakternek. Mint kiderült, a szigetlakók megtartották emlékbe az ügynök székét, ami egy ládában megtalálható Salty Springs-ben.

Optimus Prime

Nem, nem a Transformers sorozatból ismert karakterről beszélünk, hanem a közösség által elnevezett, autókból összetákolt szoborra a Chapter 1-ból. Anno Retail Row és Lonely Lodge között állt, s sokan úgy gondolták, hogy a régi mappal az enyészetévé vált.

Seaty Sands partjánál most felbukkant a hatalmas gépszobor, a vízszint alatt régi formájában tetszeleg. Reméljük a víz visszahúzódásával egyre jobban előbukik majd, s ismét megmászhatjuk, mint a régi szép időkben.

Deadpool szentélye

A Yacht túlélte a hatalmas özönvizet, ami abból a szempontból, hogy egy hajóról beszélünk, nem túl meglepő. Ami érdekes, hogy Deadpool jelenléte is megmaradt, még úgy is, hogy az aktuális szezon sztárja egy DC szuperhős, Aquaman. A fejlesztők ráadásul a Yachtra még egy szigonyt tartó Deadpoolt is festettek, hogy teljes legyen az összkép.

Ám itt nem álltak le az Epic Games-nél. Ha bejutunk a hajó belsejébe, akkor felkutathatunk egy titkos szobát, amin belül egy szentélyt találunk. Pár sor fapad és egy hatalmas Deadpool festmény látható itt, az anti-hős hívei tehát az új szezonban is jelen vannak.

Cloud

Korábbi cikkek

Szex, idegen paraziták és Semmelweis doktor – Bődületes áprilisi film és sorozatkínálat a Netflixen

Bódi Dániel 2024.04.01. - Nem mintha eddig lehetett volna okunk a panaszra, de úgy tűnik…

3 óra telt el azóta...

CoD-osok figyelem: Egy játékos megalkotta az ultimate FPS kontrollert

2024.04.01. - Nagyon régóta megy a vita az FPS játékok körül, hogy kontrollerrel vagy billentyűzettel…

7 óra telt el azóta...

Figyelem: Jönnek a REKLÁMOK a Discordra, már napokon belül

2024.04.01. - Hogy egy kicsit kontextusba helyezzük a dolgokat, a Discord 2015-ös indulása óta azt…

8 óra telt el azóta...

Boldog szülinapot, Gmail! Sokan poénnak hitték, ma a legnagyobb óriás

Gábor János 2024.04.01. - Poénnak gondolták a felhasználók azt, hogy a Google e-mail szolgáltatást indít,…

9 óra telt el azóta...

Apple: ennyivel rosszabb a régi iPhone-od, mint az új

Gábor János 2024.04.01. - Azzal a könnyed felütéssel népszerűsíti új, összehasonlító aloldalát az Apple, hogy…

9 óra telt el azóta...

Igazán ütős Field Uprade-et hoz el Rebirth a Warzone új szezonjában

2024.04.01. - A Warzone és Modern Warfare III soron következő szezonjától már csak néhány nap…

10 óra telt el azóta...