Hihetetlen, hogy egy ekkora cég, mint a Blizzard folyton képes drámázni. Mintha valaki folyton a cég rossz megítélésén dolgozna. Nevetséges.

Christina “Zerina” Mikkonen egy népszerű streamer, több díjat bezsebelt cosplayer és nem mellesleg volt Blizzard alkalmazott. Szorosan összefonódott a család az utóbbi céggel, hiszen Zerina férje egészen véletlenül profi Hearthstone játékos. Janne “Savjz” Mikkonen-ről van szó, aki a Liquid aktív játékosa és streamere Twitch-en és Youtube-on is.

Hol volt, hol nem volt…

Zerina korábban a Blizzard – Hearthstone Community Managere volt, mielőtt kirúgták volna a cégtől. Bár akkor a búcsú oka nem Zerina szókimondó stílusa volt, azóta sokszor meggyűlt a Blizzard baja a volt alkalmazottal.

Itt kezdődött a buli

A Blizzard egy álláshirdetéses posztja alatt indította be Zerina a rakétáit, felhívva a figyelmet arra, hogy a cégen belüli helyzet minimum katasztrofális és amúgy a fizetés is nevetséges.

A Hearthstone-ért felelős döntéshozóknak pedig ez elég is volt, ott támadtak vissza, ahol a legjobban fáj.

Ahogy már korábban is írtuk feljebb, Zerina férje Savjz aktív Hearthstone játékos és streamer. Gondolta a Blizzard, majd akkor rajta bosszút áll. Savjz seperc alatt tiltólistára került a cégnél, minden hivatalos eseményről és versenyről is letiltották.

Savjz hamar le is pattant a Blizz-ről, akik világossá tették neki, hogy nem engedik a versenyek közelébe a felesége miatt.

Ha Zerina posztjai nem lettek volna elegek, Savjz követői aztán tettek érte, hogy nagy port kavarjon az ügy. Egyszerűen ép ésszel felfoghatatlan ez a bánásmód, ezt pedig a Blizzardnál is belátta valaki, ugyanis hamar változott a cég véleménye.

 

Hivatalosan is bocsánatot kértek a játékostól, amiért így bántak vele és a feleségével egy közel sem annyira sértő megnyilvánulás miatt. Savjz így újra részt vehet versenyeken, míg a felesége elkísérheti ezekre az offline rendezvényekre.

Zerina is örül annak, hogy a férje karrierje újra pályára került, de hozzátette, továbbra is mindig el fogja mondani a véleményét akkor, ha valami szerinte nem korrekt a gaming iparban.

 

Komoly kis hullámvasút lehetett ez a párnak, és végképp annak a néhány embernek a Blizzard-nál, akik ezeket a döntéseket lekommunikálták. Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e folytatása az ügynek, esetleg újabb emberek búcsúznak-e el majd a Blizzardtól a történtek után.

Ti egyetértetek a Blizzard sokszor megkérdőjelezhető közösségi döntéseivel, vagy szerintetek is folyton túlkapásokat követ el a cég?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×