Az EA SPORTS és a La Liga új, hosszú távú partnerséget írt alá, aminek értelmében a következő évtizedben Spanyolországnak kiemelt helye lesz az EA játékaiban, kezdve a FIFA 21-el.

A spanyol labdarúgó-bajnokság első osztálya, ismertebb nevén Primera División, hivatalosan – a fő szponzor bank nevéből – LaLiga Santander, gyakran csak La Liga, a Spanyol labdarúgás legmagasabb osztálya. Ennek fényében természetesen folytonos harc megy a focis játékokban a vele kapcsolatos jogokról, és a benne szereplő csapatokról.

Nem mindegy hogy Real Madrid, vagy Madrid Chamartin B

Az EA június 24-én jelentette be, hogy aláírta az új, hosszútávú szerződését a ligával. Mindezt néhány nappal azután, hogy az EA Play online eseménye alatt bemutatták a vállalat következő zászlóshajójának első képeit. Ez azt jelenti, hogy a Barcelona, a Real Madrid, az Atlético Madrid és még sok más csapat is hivatalosan, és többen kizárólagosan részei lesznek a FIFA 21-nek.

Eredeti névvel, és minden ezzel járó exkluzivitással!

Kép forrása: EA

A szerződésnek egyik fontos eleme lesz az esport kibővítése is, így létrejön az eLaLiga, mely a La Liga hivatalos esport-versenye a kompetitív játékosok számára.

„A célunk az, hogy a játékok révén növekedjünk a sport iránti szeretetet, és partnerséget alakítsunk ki olyan ikonikus szervezetekkel, mint a La Liga. Ez páratlan hitelességet és innovációt biztosít az elkövetkező években” – mondta Cam Weber, az EA SPORTS ügyvezető alelnöke.

„Ez lehetővé teszi, hogy a La Liga népszerűségét szerte a világon egyre több rajongó számára növeljük, akik minden nap az EA SPORTS FIFA játékát játsszák” – emelte ki Javier Tebas, a La Liga elnöke.

Te örülsz a megállapodásnak?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×