Az új energiaital természetesen a Predator márkanév alatt fog futni.

Az utóbbi napokban pörögnek az események. Az Acer számos új terméket jelentett be a napokban, többek között a Predator Helios és Triton laptopjaik egy kisebb vérfrissítésen estek át, ennek megfelelően már a 10. generációs Intel processzorokkal szereli a gyártó az új laptopokat. Kicsit kiábrándító, hogy a bejelentésben szó sem esett az AMD variánsokról, így azok valószínűleg teljesen kimaradtak a repertoárból.

Ezen túl bemutatták az Acer Preadtor X25-öt, ami egy 25″-os, 1080p-s gamer monitort takar, de a legnagyobb ütőkártyája a 360 Hz-es képfrissítési frekvencia, aminek köszönhetően másodpercenként 360 képet képes megjeleníteni. A dizájnról már le is került a lepel, viszont sem a monitorpanel típusát, sem pedig az árazást nem árulták el. Ezekre egyelőre várunk még, de jó hír, hogy a G-Sync sem maradt ki a repertoárból.

Dőlj hátra és pihenj!

A gyártó új széke a Preadot Gaming Chair nevet kapta, amit felvérteztek egy nem túl szokványos funkcióval, ugyanis a többi gamer székkel ellentétben ez beépített masszázsfunkcióval is rendelkezik. Ez jól jöhet azoknak, akik hosszú időt töltenek a gép előtt (khm.. a gamerek 90%-a). Ezen túl a karfájába beépített bluetooth hangszórókat szereltek, szóval akár mozizáshoz is használhatjuk majd az új masszázsszéket.

A cég pedig egy új területen is kipróbálja magát, ez pedig az üdítőitalok piaca, ahová a vadi új Predator Shotot szánják. Ezzel a termékkel külön a gamereket szólítják meg, elvégre egy gamer gyártó energiaitaláról van szó. Az Acer állítása szerint telepakolta vitaminokkal az üdítőket, többek között B vitamin, lutein, számos ásványi anyag és természetesen jókora adag koffeint is belezsúfoltak a dobozba.

Sajnos az árcédulát és a megjelenési dátumot itt sem árulták el. 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×