Rengeteg mindenen múlik a győzelem a Warzone-ban, úgyhogy összeszedtünk néhány hasznos tippet, amivel biztosan tud fejlődni a játékotok!

Javában pörög a negyedik szezon a Call of Duty ingyenes Battle Royale-jában, a Warzone-ban. Az érdeklődés is egyre nagyobb, és biztosan te is szeretnéd tudni, mik azok a stratégiák, amivel többet nyerhetsz.

Ebben a videóban összeszezdtünk tízet (na jó, igazából ennél több is van benne), és reméljük, lesz olyan, amivel tudunk segíteni. Biztos lesz olyan, amit ismersz, de igyekeztünk sokfélét begyűjteni, hogy minél többeteknek segíthessünk.

Nézzük is, mik a legfontosabb tippek a Warzone győzelmekhez!

 

Ha esetleg vannak még további tippjeid, ne felejtsd el megírni nekünk és a többieknek is kommentben! Jelezd nekünk egy lájkkal, hogyha tetszett a videó, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további guide-okról sem!

Az alábbi képre kattintva pedig eljuthatsz a videóban is említett facebook csoportunkba, hogy minél gyorsabban találj magadnak csapattársakat!

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×