A héten végre megjelenik a VALORANT 1.02-es frissítése, s vele együtt az éles Ranked rendszer. A béta óta némiképp változtattak rajta a fejlesztők.

Június másodikán megjelent hivatalosan is a VALORANT, a Riot Games taktikai lövöldéje. Nagy volt az öröm, ugyanis egy relatíve rövid, ámde szűkös zárt béta után futott be a cím. Több százezren szerettek volna béta-elérést szerezni, viszont erre nem volt kapacitása a kiadónak. Szerencsére olyan jól sikerült a tesztidőszak, hogy nem akarták sokáig húzni a megjelenést, másfél hónap után piacra is dobták az IP-t.

A bétában résztvevőknek lehetőségük volt megmérettetni magukat Ranked meccseken is. Az érdeklődőket divíziókba sorolta a játék, Irontól egészen Valorant rangig. Értelemszerűen az Iron volt a legalja a létrának, míg a Valorant rangú játékosok a legtehetségesebbek voltak a közösségben.

A Riot viszont némi módosítást ígért a rendszeren, így az éles megjelenés után a Ranked még nem volt a játék része.

Az 1.02-es ciklusba viszont már végre belepakolták, s mostantól bárki ráfeszülhet a fejlődésre. A módosítás egyébként az átláthatóság miatt is fontos volt, a divíziók emblémáit, s azok színeit is átdolgozták. Na meg új nevet kapott az elit játékosok csoportja is, a fejlesztők nem voltak megelégedve azzal, hogy a játék nevét viseli az egyik rang.

Így lett a Valorant rang Radiant az éles játékban.

Ha a Riot Games marad a megszokott frissítésrendszernél, akkor szerdától valószínűleg el is indul a Ranked időszak.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×