Ismét jelesre vizsgázott Ninja emberségből. A Mixer jövő hónapban leáll, a platform nélkül maradt kollégáit pedig elkezdte támogatni.

A Microsoft rádobta az atomot a streamer világra, bejelentették, hogy bezárják a Mixert. A platform a jövő hónapig marad éles, onnantól kezdve pedig új otthonra kell találniuk az éppen aktív tartalomgyártóknak. A Mixer vezetősége felajánlott egy mentőövet a streamereknek, a Facebook Gaming tárt karokkal várja őket a leállás után. Maga a partnerség tényleg egy jó lehetőség, bár a visszajelzések alapján inkább menekülnének az érintettek a lehetőség elöl. Az ok egyszerű, nem bíznak már a Microsoftban.

A leállás két hatalmas nevet is érint, Shroud és Ninja exkluzív szerződéssel voltak a Mixerhez láncolva. A leállással viszont ismét szabadúszók lettek, vagyis újabb nagy döntés elé néznek. Mialatt a karrierje jövőjén agyal Ninja, feleségével úgy döntöttek, hogy más pórul járt Mixer tagokon fognak segíteni.

 

Amint kiderült, hogy többek elveszíthetik a munkájukat, Tyler és Jessica Blevins több ezer dollárnyi adományt osztott szét az aktív streamerek között.

Többen a könnyeikkel harcolva köszönték meg a Ninja család segítségét.

 

Ninjáék mindig is a szívügyüknek éreztél a gamer közösség fejlődését. Sokan kritizálják a színes hajú tartalomgyártót a stílusa miatt, ám eddig emberségből mindig ötösre vizsgázott. Amióta csak teheti, komoly összeggel támogatja a rászorulókat. Ez esetben Mixeres kollégáit.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×