Holnap magyari idő szerint este 7 órakor indul a Twitch Rivals európai Warzone versenye, melyen egy magyar csapat is képviselteti magát.

Június 23-án és 24-én a Call of Duty: Warzone streamerei ismét megmutathatják, hogy mire képesek a népszerű battle royale játékban. A Twitch Rivals európai szekciója holnap, azaz június 24-én, magyar idő szerint este 7 órakor csap össze.

A résztvevő csapatok ezúttal trióban vehetnek részt a versenyen, ahol a cél természetesen a dicsőség megszerzése mellett a nyereményalap minél nagyobb részének behúzása.

A június 23-i észak-amerikai szekcióban egyébként olyan tartalomgyártók vesznek részt, mint Dr. Disrespect, Seth ‘Scump’ Abner, Matthew ‘Nadeshot’ Haag és Nick ‘NICKMERCS’ Kolcheff.

Ami az európai régiót illeti, többek között számunkra is ismerős neveket láthatunk a csapatlistában.

Június 24-én a Team Wearethvr csapata Janival, Blyyyplaysel és legotroopr21-el lép Verdansk csatamezejére.

Team Wearethevr Wearethevr blyyyplays legotroopr21

Az európai régióban összesen 30 csapat csap össze. Mind a két régióban összesen 50 ezer dollárt oszt szét a Twitch, így a legjobbak igen szép összegeket vihetnek haza. Pontot szerezni killekkel, győzelemmel és contractok teljesítésével is lehet. A legjobb csapatok akár 6 ezer dollárral is gazdagodhatnak.

A Twitch Rivals eseményt a WeAreTheVR Twitch csatornáján is követhetitek, illetve természetesen a Twitch Rivals hivatalos Twitch csatornáján.

Te szurkolsz holnap este a TheVr csapatának?

Nyitókép: YouTube

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×