Amikor valamit glitch-nek gondolunk a Call of Duty: Modern Warfare-ban, ott mindig többről lehet szó. Ha csak fejesbe adja a meccs, az is jelent valamit.

A Call of Duty idei epizódja a megjelenése óta tele van apróbb hibákkal, melyeket hiába javítanak, ezer új jelenik meg közben a játékban. Ezek a hibák két félék lehetnek: véletlenszerűen elromlott játékmechanikák, vagy spoilerek a jövőben érkező tartalmakhoz.

Jó eséllyel most is erről van szó, ilyen ugyanis nehezen történhet meg véletlenül a multiban

A Redditre került fel egy videó, melyben egy játékos egy hardcore TDM során egy teljes tárat, majd további lőszert pumpál egy ellenfelébe, aki látszólag meg sem érzi ezt. A célkeresztben lévő játékos egészen addig életben maradt, míg egy másik játékos fejbe nem kapta őt.

Ilyen headshot only szabályt jelenleg csak privát meccseken támogat a Modern Warfare. Persze a videó nem bizonyíték semmire, már ismerjük a forgatókönyvet. Korábban már az is előfordult, hogy egy lobby-ban olyan pálya jelent meg, mely még bent sem volt elvileg a játékban.

Elképzelhető tehát, hogy csak valami egyszerű bugról van szó. Ha viszont nem, akkor a közeljövőben érkezhet egy HS only hardcore TDM a Modern Warfare-be.

Ti szoktatok a multi módok hardcore variánsaival játszani, vagy csak simán toljátok a TDM-et?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×