A Riot Games a következő két frissítésben élesíti a kibővített report rendszert, melynek adatait felhasználva tudja majd alakítani a játék jövőjét.

Ahogy minden csapatalapú multiplayer játékban, a League of Legends-ben is sok fejfájást okoznak a közösségnek a toxic játékosok. A kompetitív játékokra ez kiemelten igaz, hiszen ezekben konkrét tétje van minden meccsnek. A League of Legends-et fejlesztő Riot Games most új szintre emeli a hadviselést a mérgezően viselkedő játékosai ellen.

A következő két patch-ben, a 10.3-ban és 10.4-ben bekerül a játékba a hősválasztás alatti report rendszer és mute lehetőség. Ha valakit már a meccs előtti váróban némítunk, az az összecsapás indulása után is tiltva marad.

 

A rendszer egyelőre az NA régióban indul el, majd később tovább bővítik a koreai szerverre. Bár nekünk nem lesz így lehetőségünk kipróbálni, nem sokról maradunk le. A toxikus játékosok jelentése ugyanis egyelőre semmilyen büntetéshez nem vezet majd. A tesztüzem lényege, hogy a Riot információkat gyűjthessen a sértően viselkedő játékosokkal kapcsolatban, majd ezekkel az információkkal a kezükben tovább finomíthassák a rendszert.

Miután a 10.4-es patch kifut, az újonnan bevezetett rendszerek is kikerülnek. Az éles érkezésről egyelőre nincs információnk.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×