Az EA ismét egy érdekes, és új SBC-vel érkezett. A Summer Showdown alatt különlegesen fejlődő kártyákra tehetünk majd szert.

A tegnapi esti tartalom ismét valami újdonságot hozott a FIFA 20-ba. Az új SBC séma a Summer Showdown nevet viseli, ahol ezúttal egy Bundesliga mérkőzést választottak a fejlesztők.

A Summer Showdown alatt több különböző összecsapás játékosaiból kapunk SBC-t. Az esemény alatt nem csak szépen felerősített kártyával gazdagodunk, de a mérkőzés győztesének lapját további 3 értékkel megnövelik. A mostani alkalommal vagy Boëtius vagy Diaby fog egy 95-ös lappal rohangálni a Leverkusen, Mainz mérkőzés után. Döntetlen esetén mind a két fél +1 ratinget kap, csak úgy, mint a való életben a pontosztozkodás. Az elkészítésükhöz egy 84-es csapatra lesz szükségünk és mind a két lapot bezsebelhetjük.

A koncepció szerintem nagyon ötletes, viszont mikor először láttam, azt hittem, hogy mint a liga SBC-nél, itt is választanunk kell a két játékos közül. Talán egy fokkal izgalmasabb lett volna. Egy extra érdekesség: ha minden igaz, az SBC-t szombat este 7 óráig lehet elkészíteni, míg a mérkőzésnek már fél 6 fele vége lesz. Mindenesetre a következő FIFA-ban már év elején is szívesen látnék hasonló SBC-ket.

Update: Azóta javították a lejárati időt, szóval úgy tűnik csak baki volt.

Ti kit választottatok?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×