A világ egyik legsikeresebb csapata pillanatok alatt darabokra hullott. A dánoknak 2 embert kellett a pótolniuk, de már látszik a fény az alagút végén.

Gla1ve és Xyp9x még május végén hagyta ott az Astralis aktív felállását depresszióra és kiégésre hivatkozva. A dán egyesületnek hamar kellett megoldást találnia, a két megüresedett helyet így Snappi és JUGi töltötte be. A cserék nem sikerültek azonban túl jól, az Astralis a cserék óta mélyrepülésben van.

A HLTV podcastjében dev1ce végre beszélt a két távollévő csapattársa helyzetéről

Az Astralis AWP játékosa, dev1ce a HLTV podcastjában beszélt a csapat jelenlegi helyzetéről. Ilyenkor természetesen kikerülhetetlen, hogy szóba kerüljön a hetek óta élesedő téma, a csapat szétbomlása.

„Gla1ve visszatérése augusztusban várható, Xyp9x-ről még nem tudok mit mondani. Gla1ve-nek sincs pontos időpontja, valamikor augusztusban, ez biztos.”

Dev1ce kiemelte, nem akar sem ő, sem a csapat bármely tagja nyomást helyezni a pihenőn lévő játékosokra, hiszen ez csak további felesleges nyomást jelentene. 2017-ben ő is megtapasztalta ezt, mikor az IEM Oakland után több eseményt is kihagyott betegségre hivatkozva.

Az Astralis a közelmúltban világossá tette, 10 fős csapatot szeretnének építeni. Ehhez az első lépés JUGi és es3tag leigazolása. A dán organizáció így jelenleg 7 játékossal rendelkezik.

Szerintetek a két pihenő játékos visszatérése után újra bajnok csapat lehet az Astralis-ból?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×