Láttunk már érdekes dolgokat a Call of Duty: Modern Warfare-ban és a Warzone-ban, ez azonban kétség nélkül eddig a legbizarrabb bug az idei játékban.

Hatalmas, már rég nem látott sikernek örvend az idei Call of Duty epizód. Már magában az alapjáték is erősen sikeredett, a Warzone sikere viszont minden várakozást felülmúlt. A második Battle Royale próbálkozás (az első a tavalyi Blackout volt) bomba siker lett, napjaink egyik legnépszerűbb módjává nőtte ki magát.

Ennek megfelelően hatalmas közösség is gyűlt a játék köré, akik akarva-akaratlanul, mindig találnak valami apróbb hibát, vagy érdekességet a játékban.

Most a loadoutok kerültek a figyelem központjába, miután a népszerű CoD videós, Bubs egy furcsa hibára hívta fel a figyelmet. A trükk lényege, hogy egyedi meccsben egy kis trükközéssel összeakaszthatjuk úgy a menüt, hogy új lehetőségeink nyíljanak.

Gépen időzítve indul a videó, telefonon menjetek 2:34-hez.

 

Ha sikerült behoznunk az összeakadt menüt, máris olyan fegyvereket hozhatunk létre, amit eddig még senki sem használhatott. AR fegyverekre pakolhatunk SMG kiegészítőt és fordítva, a lista pedig végtelen. A bugnak köszönhetően csak a fantáziánk szab határt a mutánsoknak.

A „funkció” előhívásához mindenképpen szükségünk van egy egérre!

A legveszélyesebb az egészben az, hogy a glitch a rendes többjátékosban és a Warzone-ban is működik. Bár nem tökéletes, bizonyos kiegészítő például láthatatlan egyes fegyverekre felszerelve, ha nem oda való, a hatása attól még ott van.

Az Infinity Ward több mint valószínű, hogy a közeljövőben javítja a hibát, tehát ha valaki ki szeretné kiélni a fantáziáját, gyorsan tegye meg.

Titeket kaptak már le rendellenesen kinéző fegyverrel a Call of Duty-ban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×