Sergio Ramos hétvégén ismét betalált és ezzel ő lett a LaLiga történetének leggólerősebb játékosa. Érkezik a Record Breaker lap?

Egy újabb hétvégén vagyunk és a korlátozások feloldásával végre az összes nagyobb liga mérkőzéseit élvezhetjük a képernyőkön. A LaLiga-ban is tovább folytatódott a bajnoki hajrá és a Real Madrid a Real Sociedad otthonában lépett pályára. A királyi gárda 2:1-re tudott nyerni idegenben, és az első gólt Sergio Ramos lőtte.

Ezzel a találattal a LaLiga leggólerősebb védőjévé nőtte ki magát, és új rekordot állított be.

A Real Madrid egy összeállítást készített ennek apropóján, és egy videóval emlékeznek meg Ramos 68 találatáról.

Elképesztő teljesítmény, és egy igazán gólerős védőről beszélünk. Az EA az ilyen mérföldkövekről, egy speciális lappal szokott megemlékezni, melyet Record Breaker kártyáknak hívunk. Az idén már kaptunk hasonlót, akkor Sergio Agüero mesterhármasaival ért el rekordot. A lap valószínűleg vagy 92-es, vagy 94-es értéket fog kapni, de így év vége felé én inkább a másodikra szavazok, és nagy valószínűséggel az eheti TOTW összeállításba kerülhet bele.

A Kép csak illusztráció.

 

Ramos tizenegyes találatával a legendás Barcelona játékost, Ronald Koeamant előzte meg. Az összes kiírást figyelembe véve ez volt a 93. gólja a klubnál, és ki tudja, hogy hol van még vége.

Te használtad idén valamelyik Ramost lapot?

×