A június 17-én érkezett frissítés eltüntette a rendőrautókat a Fortnite világából. Az Epic Games most végre elmondta, hogy mi áll a döntés hátterében.

Rengeteg újdonságot hozott magával a nemrég indult Fortnite Chapter 2 Season 3. A pályát körülvevő vízoszlop mellett újdonságként rengeteg jármű is érkezett a játékba. Vezethető kamionok, cápák és autók is befutottak.

A játékosok a június 17-én élesített frissítés után kezdték el jelenteni, hogy eltűntek a rendőrautók a játékból, ez azonban nem véletlen. Az Epic Games tudatosan távolította az így rövid életet megélt járművet. Nem elképzelhetetlen, hogy egyszer még viszont látjuk majd, ez azonban nem az az idő.

Nem politikai indíttatásból lett kivéve a rendőrautó

Az Epic Games a Wall Street Journal-nak adott tájékoztatásában egyértelműsíti, nincs politikai oka annak, hogy kikerült a játékból a rendőrautó. Ehelyett inkább arról van szó, hogy nem szeretnék a játékosokat ezzel felzaklatni, így jobban látták, ha egyelőre kiveszik a játékból.

A rendőrautó nem csak a Battle Royale-ból tűnt el, a kreatív hubban sem lehet már használni.

Nem az első alkalom, hogy az Epic reagál a világban történő eseményekre, korábban a szezon kezdetét is azért tolták el, hogy a Black Lives Matter mozgalmak jobban kibontakozhassanak.

Nektek hiányzik a rendőrautó a Fortnite-ból?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×