Újabb Twitter-botrány alakult ki, ami ezúttal egy CS kommentátor hátán csattant. HenryG-t komoly vádakkal környékezte meg volt barátnője.

Összecsaptak a hullámok Henry „HenryG” Greer feje fölött. A profiból lett Counter-Strike kommentátornak a karrierjébe is kerülhet volt barátnőjének legutóbbi Twitter bejegyzése, amiben súlyos vádakkal illeti őt.

Mentális, verbális és szexuális zaklatás került terítékre.

 

Kelly Jean, cosplayer és streamer a Twitter követőinek beszélt egy rövid posztban rossz tapasztalatairól. Egy Discord képernyőfotóval bizonyítva vádjait elmondta: volt barátja, HenryG közel sem tartozik a „minta barát” kategóriába. Kelly azt állítja, többször is bántalmazta őt volt barátja verbálisan és mentálisan is, ami nagy hatással volt az életére. Sőt ezek után még szexuális kapcsolatba is kerültek, ám ezt úgy, hogy a hölgy nem egyezett bele az aktusba. Ezt volt hivatott bizonyítani a Discordról kifényképezett kép is, amiben Kelly leírta a történteket a kommentátornak, aki látszólag beismerte a vádakat. Ugyan bocsánatot kért érte és kiemelte, nem érzi jól magát a történtek után a részletek ismeretében, ám ez nem jelenti azt, hogy nem okolható mindazért, amit a lánnyal tett.

Twitteren itt be is fejeződik a kommunikáció, Kelly követői teljes mértékben Henry ellen fordultak és kiállnak a cosplayer mellett. Gyakorlatban viszont ennél sokkal többről van szó.

A helyzet az, hogy ezzel a tweettel még maga Kelly Jean is komoly bajba keveredhet, ugyanis nem kicsit gázolt bele HenryG közösségi megítélésébe. Az ilyesmivel a rendőrséget kell keresni, nem pedig a Twitter követőket. Ha HenryG a hatóságokhoz fordul és beperli volt barátnőjét, a bíróság komoly büntetésben részesítheti a kommentátor személyiségi jogait megsértő streamert és cosplayert.

Ez a perpatvar tökéletes példája annak, hogy a közösségi média mennyire átformálta a világot.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×