Még az igazán kicsi iPhone SE-nél is kisebb lehet majd az iPhone 12 egyik modellje, legalábbis egy 3D nyomtatás alapján úgy néz ki.

Az idén nemrég megjelent iPhone SE talán azért volt sokak számára tetszetős, mert kompakt mérete miatt praktikusabb, mint a nagyképernyős mobilok. Nem beszélve persze az áráról, hiszen olcsóbban kínálják, mint a többi csúcskészüléket.

Nos, úgy tűnik, hogy 4.7”-es kijelzővel rendelkező iPhone SE után hamarosan (még az idén) egy új, még nála is kisebb iPhone kerülhet a boltok polcaira. Persze nem biztos, hogy ez is hasonlóan olcsó lesz.

Az ősszel debütáló iPhone 12 sorozatba ugyanis állítólag egy igen kicsi modell is bekerül majd, 5.4 inches kijelzővel. Jogos lehet a kérdés, hogy ha nagyobb a képernyő, hogy lehet kisebb a SE-nél? Az említett méret kizárólag a képernyőre utal, s nem a telefon teljes méretére. A korszerű kialakítás miatt pedig simán lehetővé válik, hogy kisebb legyen az iPhone SE-nél. Például a HOME gomb eltüntetésével máris csökkenthető a méret.

Az EverythingApplePro Twitterén nemrég megosztottak egy rövid videót, ami jól mutatja, hogy egy 3D nyomtatott verzió valamivel kisebb, mint az SE.

Neked tetszene, ha kisebb lenne az új iPhone 12 egyik változata?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×