Az Apex Legends fejlesztője szerint már a következő frissítésben érkezik a változás. Wraith átalakul az új event indulásával.

Jason McCord, az Apex Legends egyik vezető fejlesztője elmondta: Wraith változásokon megy keresztül, ráadásul már a Lost Treasure Collection Event indulásának napján. Ez holnap van, június 23-án.

Kétségtelen, hogy az Apex Legends indulása óta Wraith az egyik legnépszerűbb karakter. Ami az 5. évadot illeti, nemrég több statisztikából is kiderült, hogy több esetben is az egyik legtöbbször választott hős.

Képességeit imádják a játékosok, így jelenléte gyakori egy győztes csapatban.

A Lost Treasures Collection Event frissítése azonban kissé bekavarhat, hiszen a fejlesztők megerősítették Lifeline, Octane, sőt Wraith változását is. Erre úgy derült fény, hogy egy konkrét Wraith-tel kapcsolatos kérdésre Jason McCord annyit mondott: „igen, valamelyest átalakul Wraith”.

Kép forrása: Respawn

Sajnos azonban az, hogy mik lesznek a változások, egyelőre nem ismert, ám hamarosan a Respawn közzéteszi a Patch Notes-t. Azt sem tudni még, hogy a változás buff, vagy nerf, ám mivel a hős az egyik legkedveltebb karakter, nehéz lenne elképzelni, hogy buffot kapna.

Wraith változása valószínűleg nem lesz olyan jelentős, mint mondjuk Lifeline esetében, ahol inkább reworkre lehet számítani. Holnap minden kiderül.

Szerinted szükség Wraith átalakítására?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×