A népszerű DC-s játék, az Injustice: Gods Among Us most ingyenesen megszerezhető Xboxra és PS4-re. Töltsétek meddig tart az akció.

Újabb ingyen játékkal gazdagodhatunk. Ezúttal a verekedős műfaj kedvelői, és a DC univerzum szerelmesei szerezhetnek be egy remek címet. Az Injustice: Gods Among Us PS4-re és Xboxra is ingyen vihető!

 

A játék egy 8 órás kampányt is tartalmaz, ahol a különböző hősökkel bunyózhatjuk végig utunkat a DC univerzumban. A kampány mellett Battle mód, Versus mód, Training mód és a S.T.A.R. Labs is elérhető, mely 240 egyedi kihívással vár minket. Olyan hősök bőrébe bújhatunk, mint Superman, Batman, Wonder Woman, Catwoman, Flash, Green Arrow (Zöld íjász), Aquaman és még sokan mások.

Az Injustice: Gods Among Us, az összes DLC-t tartalmazza és június 25-ig minden platformra beszerezhető. Valamiért sajnos a Steamen a mi régiónkban ez a játék nem elérhető, mindenesetre, ha valakinek sikerülne bezsebelni, akkor ide rakom a linket, ahol elérhető PC-re is. A PS4 tulajok ezen az oldalon érik el a játékot, míg a Microsoft store linkje itt érhető el.

Injustice

A játékkal kapcsolatos értékelések nagyon pozitívak, szóval ha esetleg a te könyvtáradból hiányzik, egy jó verekedős játék, akkor mindenképp érdemes lesz kipróbálnod ezt a címet. Ráadásul a DC univerzum plusz egy réteget ráhúz, így a rajongók mindenképpen élvezni fogják a játék nyújtotta lehetőségeket.

Na megyek is gyakorolni, hogy leverhessem a kollégáimat a céges bajnokságon.

Te szereted ezt a műfajt?

×