A GameClub egy olyan mobiljáték-szolgáltatás, ami előfizetésért cserébe kínál egy rakás játékot Android és iOS rendszeren. Szerinted megéri?

Jól tudjuk, hogy manapság egyre többen vannak olyanok, akik szívesen teszik le voksukat a mobiljátékok mellett. Elég csak a nagy sikerű Fortnite vagy Call of Duty mobilos változataira gondolni, és beláthatjuk, hogy nagy jövő elé néz a platform. Így talán az sem véletlen, hogy több vállalat szeretne befektetni. Az Epic például nemrégiben arról nyilatkozott, hogy nagyon szívesen beszállna a mobilpiacba.

Nos, most a korábban már iOS-en megjelent GameClub végre Android rendszeren is elérhető lett, ami fix havidíjért kínál játékokat a felhasználóknak.

Miért jó?

A mobiljátékosok valószínűleg jól tudják, hogy milyen bosszantó, amikor a játék folyamatosan hirdetésekkel akadályozza az élményt, vagy épp minden pillanatban ellehetetleníti a játékot, hogy a gyorsabb haladás érdekében pénzt költsünk a játékon belül.

A GameClub arra törekszik, hogy megszabaduljunk ettől, mindezt ráadásul kevesebb mint havi 5 dollárért kínálják.

A GameClub szolgáltatásban ráadásul hetente új játék jelenik meg. Az előfizetés ára havonta 4.99 dollár, ami nagyjából 1800 forint. Bár igaz, hogy a GameClub hasonló, mint a Google Play Pass, ám úgy tűnik, hogy ez inkább a régi kedvencek újjáélesztésére koncentrál, s nem annyira az új játékokra.

Ilyen címek közé tartozik a Breach & Clear, a Death Bat vagy a Flick Fishing.

Az ilyen szolgáltatások megjelenése egyébként azt is bizonyítja, hogy a rendszer egyre népszerűbb a felhasználók körében. Az EA például nemrég bejelentette, hogy az EA Access hamarosan elérhető lesz a Steam rendszerében is. A GameClub tavaly október óta elérhető iOS-en, a régi játékok népszerűsége miatt pedig indokolt volt Androidra is elhozni. Ebben a nosztalgiafaktor valószínűleg nagy szerepet játszik.

A GameClub Androidon elérhető játékainak listáját itt tudod megnézni.

Te előfizetsz majd a GameClubra?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×