Hamarosan megérkezik a VALORANT legújabb frissítése, az 1.02. A csomagba az egyensúly változtatások mellé egy új opciót is pakoltak a fejlesztők.

A hónap elején, egészen pontosan június másodikán jelent meg hivatalosan a Riot Games új lövöldéje, a VALORANT. A taktikai FPS-t esport címnek tervezte a kiadó, így a játékmenetét az utolsó pixelig tökéletesítgették. Jelenleg szerintem abszolút jó helyzetben van a játék, hamarosan Ranked módban is összemérhetjük tudásunkat a többi játékossal.

Egyetlen egy eleme működik rosszul a játéknak, az pedig az AFK játékosok kezelése.

Ha valaki elhagyja a meccset, ugyan a társak kapnak némi bónuszt – kis pajzs a pisztoly kör elején, ingyen Ultimate Orb a körök elején -, ám hosszútávon ez többnyire nem elég arra, hogy egy 4v5, vagy 3v5 szituációt sikerrel abszolváljanak. A játékot elhagyó megkapja a maga büntetését, de vele együtt a társak is szenvednek, hátányban kell végigjátsszák a játékot.

Az 1.02-es frissítés ezen segíteni fog, a Riot bejelentette, érkezik a Surrender opció.

Onnantól kezdve, hogy ez élesedik, már nem kell attól tartsunk, hogy beragadunk egy mérkőzésbe. Ha rettentő formában vagyunk, vagy komoly emberhátrányba kerültünk, ha a meglévő csapattársak is úgy gondolják, feladhatjuk a meccset és pillanatok alatt kezdhetünk egy újat.

Azt még nem tudni, hogy egészen pontosan hogyan fog működni, a részletekről még nem beszélt a Riot, de elmondták, sokat dolgoztak rajta, hogy mindenkinek megfeleljen a működése. Hamarosan kiderül, hogy ez mit takar a gyakorlatban!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×