A The Last of Us 2 egyedi relikviája már beszerezhető, ráadásul egyenesen a Sony árulja. Nem olcsó, de legalább „eredeti”.

Természetesen nem szeretnénk spoilerezni, de a cikkhez fontos megemlíteni, hogy a The Last of Us 2-ben már a játék elején nagy szerepet kap egy bizonyos gitár. Egy gitár, ami egyébként már a játék első előzeteseiben is megjelent. Egy gitár, mi rendkívül fontos jelkép a játékban. Egy gitár, amivel kapcsolatban talán sokan elgondolkodtak már azon, hogy beszereznének egy másolatot.

Jó hír, hogy a Sony most maga árulja Ellie gitárjának másolatát, 2299 dollárért, ami nagyjából 711 ezer forint.

Igen, jól tudjuk, hogy az igazán nagy jelentőségű, hírességektől származó egyedi tárgyaknak igen nagy értéke van, viszont itt videojáték lévén, mégiscsak egy másolatról van szó. Ugyanakkor az is igaz, hogy a gitár egy egyedi Taylor 314ce, mely kialakítása miatt egy igazán tökéletesített, magas minőségű hangszer. Egy igazán jó hangszer pedig sosem volt olcsó, sőt sok gitárhoz képest, a The Last of Us 2 változat ára még barátinak mondható.

Ha a Taylor oldalán megnézzük, egy 314ce 2 ezer dollárba kerül, szóval az egyedi külső nagyjából 300 dollárt ér.

„A Taylor Grand Auditorium kontúrjai kényelmes játékot és sokoldalú hangzást kínálnak” – olvasható a leírásban. Természetesen a gitárhoz jár egy remek tok is.

 

Ha valaki komolyan foglalkozik zenével, és nagy rajongója a The Last of Us 2-nek, nem hinnénk, hogy ne lenne helye egy ilyen gitárnak a szobában.

Spoiler: Ezen a gitáron valószínűleg nem olyan egyszerű élőben játszani, mint a játékban.

A Sony sajnos jelenleg csak az Egyesült Államokba, Kanadába és Mexikóba vállal szállítást, ám ez persze még megváltozhat.

Neked hogy tetszik? Elfogadnál egy ilyen gitárt?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×