Tényleg szuper dolog, hogy számtalan anti-cheat fut a PUBG alatt, csak éppen értelme nincs. Tisztességesen vagy jó? Azért külön büntetés jár!

Úgy tűnik lassan át kell, hogy írjuk az öröknek gondolt igazságot. Az új verzió a két biztos dologról most már inkább így szól:

Az életben két dolog biztos: a PUBG anti-cheat programok haszontalansága és a halál.

Sajnos már rengetegszer meggyőződhettünk róla, hogy akár mennyi program kerül be szűrőként a PUBG-be, a csalók valahogy mindig nevetve átsétálnak ezeken. A SMS megerősítéstől kezdve, a sok anti-cheaten keresztül egészen a közösségi bíráskodásig már mindennel próbálkoztak a fejlesztők.

Ha a csalókat nem is, legalább a tisztességes játékosokat megszűri a rendszer

Last month I purchased a $2000 computer JUST to play PUBG. On it, Steam, PUBG and Google Chrome are the ONLY things installed. I did not and have never cheated in my life. I can’t tell you how upset I am right now that PUBG for my entire weekend is shot.
by inPUBATTLEGROUNDS

A fenti posztban a játékos arról panaszkodik, hogy az egész hétvégéjét tönkre vágták egy jogtalan tiltással. A játékos kizárólag a PUBG miatt vásárolt egy több, mint 600 ezer forintos PC-t, amin csak a játék, a Steam és a Google Chrome van telepítve. Ennek ellenére az „anti-cheat” megfogta őt is és ki is vágta a hétvégére.

Az ideiglenes tiltások mindig egy manuális szűrőn is átmennek, így biztosan egy admin is látta a gyanús esetet. Magyarázatként a tiltásra csak annyi szerepel: Szokatlan játékmenet.

Korábban sosem sikerült egy teljes squadot egyedül leszedni, lehet, hogy ez is gyanús volt a meccsben.

Comment
by from discussion
inPUBATTLEGROUNDS

A legnagyobb buli az egészben, hogy ilyenkor nincs kihez fordulni. A PUBG support jó eséllyel nem is válaszolna a tiltás lejárta előtt (ez esetben 3 nap), ha pedig igen, az esetek túlnyomó többségében visszautasítják a segítségnyújtást.

Ti lettetek már így kipöckölve néhány napra a PUBG-ből? Tudtatok valamit intézni, vagy kivártátok a lejártát?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×