Az egyik leghíresebb amerikai tartalomgyártó csapatnak, az Offline TV-nek a házához rendőrt hívott egy futár, ugyanis azt hitte, tragédia történt.

Scarra – volt League of Legends profi, ma már tartalomgyártó – nemrégiben szembetalálta magát a rendőrséggel az Offline TV házban. Az Offline TV egy streamerekből és egyéb videósokból álló csapat, akik együtt laknak, hogy nap mint nap szórakoztassák nézőiket.

Ennek a csapatnak a tagja többek között Scarra, Pokimane, FedMyster és Michael Reeves.

A meglepő esetet ráadásul lencsevégre is kapta Scarra, ugyanis éppen TFT-t közvetített rajongóinak. Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy Pokimane szólítgatja, ugyanis egy férfi zseblámpával és fegyverrel a kezében éppen lent áll a nappaliban. Egyből azt hitte, hogy egy szívatás kellős közepébe csöppentek, s valaki rájuk hívta a SWAT-ot. (Sajnos ezekből a „csínyekből” már tragédia is történt, viszont valamiért az USA-ban sűrűn előfordulnak.)

Szerencsére ezúttal nem swatting miatt járt arra a rendőr, ezt Scarra a nézőinek is tisztázta, amint elhagyta a házat a rendfenntartó.

 Ha nem jön be a videó, kattintsatok a jobb alsó sarokban látható Twitch ikonra.

„Poki szólt, hogy menjek a nappaliba, ahol éppen egy fegyveres rendőr várt. Azt hittem swatting áldozatai lettünk. Mondtam is magamban, hogy ez egyáltalán nem vicc.”

Ezúttal nem rossz szándékból hívták az Offline TV-re a rendőröket, egy Pokihoz érkező Postmates futár kereste fel a hatóságokat, ugyanis Scarra és Fed autóját feltörték, a ház előtt pedig csomagokat láttak. Túl nagy mozgás sem volt tapasztalható a házon belülről, így az volt a futár gyanúja, hogy tolvajok kirámolták az épületet.

A rendőr miközben átfésülte a házat egy-két szobában igencsak kaotikus helyzeteket vélt felismerni. Scarra elmondása szerint meg is kérdezte a lakókat, hogy milyen furcsa dolgokat csinálnak ők házon belül, aminek ez a végeredménye. Majd miután ráébredt, hogy pontosan milyen helyen is van, megválaszolta magának a kérdést:

„Ja, igen, gamerek vagytok.”

Pár papír kitöltése után Scarráék visszatérhettek a rendes kerékvágásba. Az ő és Fed autójában okozott károk mint kiderült, minimálisak voltak.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×